Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Gemeenteschets

Gemeenteschets

Gemeenteschets

Hoe vaak wordt er in uw gemeente gesproken over het ongeboren leven? Over abortus? Ongewenste zwangerschappen? De thema’s zijn actueler dan ooit. Hoe gaan we er als christenen mee om? Waar staan we eigenlijk voor en waarom vinden we dat zo belangrijk? Wat zegt de Bijbel? Hoe nemen wij persoonlijk, maar ook als kerk, onze positie in te midden van een wereld die ook wat betreft deze thema’s steeds verder polariseert? En dichter bij huis: wat als het ineens uw eigen gemeente treft? Hoe gaat u er dan mee om?

Schreeuw om leven daagt u uit om met uw kerk aan de slag te gaan met deze thema’s. Dit kan heel mooi binnen de Week van het Leven (D.V. 4 t/m 11 november 2023), maar natuurlijk ook daarbuiten. Schreeuw om leven helpt u deze thema’s binnen uw kerk bespreekbaar te maken door middel van een voor u ontwikkelde gemeenteschets. Deze kan worden gebruikt binnen alle leeftijdsgroepen van uw gemeente. De gemeenteschets bevat boeiende Bijbelvertellingen, een preekschets en leerzame verwerkingen voor mannen- en vrouwenverenigingen, catechisatie, JV, jeugdclubs tot en met de jongste kinderen van de gemeente.

Meer informatie

 

Lezingen en workshops

Wilt u meer aandacht in uw gemeente voor de waarde van het ongeboren leven en het belang van het beschermen ervan? Schreeuw om leven vertelt hier graag meer over tijdens een lezing of workshop! Klik hier voor meer informatie over lezingen en workshops die Schreeuw om leven  biedt.

Neem vrij blijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.