Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Ja, ik help vandaag nog het ongeboren kind

Ja, ik doneer

Suggestie: € 5,00, € 12,50, € 25,00 of anders. Bedrag invullen zonder € teken.

Mijn gift is ter ondersteuning van

Uw contactgegevens

Uw bankgegevens

Schreeuw om Leven mag dit bedrag gaan incasseren van:

  • Met het invullen van dit formulier, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Schreeuw om Leven, zoals omschreven in het Privacybeleid.
  • Schreeuw om Leven beschikt over een ANBI-status, uw gift is daarmee aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Onze ANBI-informatie vindt u hier.
  • Via dit formulier maakt u uw gift gemakkelijk over. Wilt u liever anoniem doneren? Maak dan uw gift over naar: NL41 INGB 0000 0090 79
Wetenschappelijk comité dringt aan op wijzigingen in belgische abortuswetgeving
20 september 2023

Wetenschappelijk comité dringt aan op wijzigingen in belgische abortuswetgeving

In oktober 2021 hebben de fractieleiders van de meerderheidspartijen van het Belgisch parlement een studie en evaluatie gevraagd aan de Belgische universiteiten over de praktijk en de wetgeving van de vrijwillige zwangerschapsafbreking. Daarvoor werd een wetenschappelijk comité opgericht dat in april haar aanbevelingen en conclusies publiceerde.

Marsch für das Leben in Berlijn
18 september 2023

Marsch für das Leben in Berlijn

Zaterdag 16 september werd in Berlijn de 19e Marsch für das Leben gehouden. Gelijktijdig vond dezelfde demonstratie voor het eerst plaats in Keulen. In totaal waren er 7.000 deelnemers aanwezig om op te komen voor het ongeboren leven. In beide steden waren tegendemonstraties.

Boek over zwangerschap en abortus: beschamend en eenzijdig
1 september 2023

Boek over zwangerschap en abortus: beschamend en eenzijdig

Trudy Dehue (1951) publiceerde dit voorjaar het boek ”Ei, foetus, baby. Een nieuwe geschiedenis van zwangerschap”. Het is een interessant boek voor wie zich, juist vanuit christelijk perspectief, bezighoudt met thema’s als onbedoelde zwangerschap, abortus en moederschap. In het Reformatorisch Dagblad van 1 september 2023 schreef Arthur Alderliesten, directeur van Schreeuw om leven, er een recensie over.

Blijf op de hoogte!