Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Download materialen

  • Gemeenteschets: Deze kan worden gebruikt binnen alle leeftijdsgroepen van uw gemeente. De gemeenteschets bevat boeiende Bijbelvertellingen, een preekschets en leerzame verwerkingen voor mannen- en vrouwenverenigingen, catechisatie, JV, jeugdclubs tot en met de jongste kinderen van de gemeente. Meer informatie over de gemeenteschets vind je hier.
  • Lesbrief: In de lesbrief staat informatie, onder meer over wat abortus is, wat de mogelijke gevolgen zijn en hoe we als christen kijken naar abortus. Daarnaast worden er praktische handreikingen gedaan om het gesprek te voeren met de leerlingen. Meer informatie over de lesbrief vind je hier.
  • Brochure recht op leven: In deze brochure wordt ingegaan op medische en wetenschappelijke ontwikkelingen rond het levensbegin die ethische vragen oproepen. Verder wordt er een oproep gegaan aan kerken om op te komen voor het recht op leven. Meer informatie over het thema recht op leven vind je hier.
  • Spreekbeurtpakket: Schreeuw om leven heeft speciaal voor leerlingen een spreekbeurtpakket ontwikkeld. Met dit pakket krijg je informatie over Schreeuw om leven, het ongeboren leven, onbedoelde zwangerschap en abortus. Als je het pakket via onze webshop bestelt ontvang je gratis materialen om te gebruiken en uit te delen tijdens je spreekbeurt. Meer informatie vind je hier.

Materialen Mars voor het leven

  • Flyer A5 – Let op, wil je de flyer uitdelen, bestel deze dan hieronder.
  • Poster A3 – Let op, wil je de poster ophangen, bestel deze dan hieronder.