Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Euthanasiedossier

Euthanasie, wat is het wel en wat is het niet. Zijn er alternatieven en hoe ziet de (rechts)praktijk eruit? In de artikelen leest u meer daarover. Ook komt de invloed van marktwerking en media aan bod en zijn er persoonlijke verhalen rondom dit onderwerp. Meer artikelen volgen, mede afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Hou voor updates deze site in de gaten of volg ons op facebook

 

Overigens gebruiken we het woord “euthanasie” hier als containerbegrip. Er wordt levensbeëindiging op verzoek mee bedoeld, maar het woord wordt breder gebruikt. Bijvoorbeeld voor hulp bij zelfdoding. Omdat we het in de volksmond over “euthanasiewet” hebben, kiezen we hier voor “euthanasiedossier”. Een aantal artikelen binnen dit dossier verschijnt als papieren brochure. Wilt u die ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens aan: info@schreeuwomleven.nl onder vermelding van Brochure Levenseinde.

 

Daling abortuscijfers over 2016
17 januari 2018

Daling abortuscijfers over 2016

De dalingen bij het aantal abortussen, en bij tienerzwangerschapsafbrekingen, zijn goed om te lezen. Echter het aantal van 30.144 abortussen is nog steeds heel hoog.

Bloemehovekliniek strooit met onwaarheden
15 januari 2018

Bloemehovekliniek strooit met onwaarheden

Op zaterdag 13 januari verscheen een artikel in het HaarlemsDagblad en NoodHollands Dagblad over de Bloemehovenkliniek in Heemstede met een uitgebreid verhaal over de abortuspraktijken en ontwikkelingen. De nieuwe directeur Elma Stitzinger doet nogal wat dubieuze uitspraken.

De #marsvoorhetleven in Parijs vandaag. Ondanks de regen, een ware viering van het leven! #MarchePourLaVie https://t.co/RCmXdkUVNM   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!