Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Meld je aan als vrijwilliger voor de evenementen

Schreeuw om leven is bij verschillende evenementen aanwezig om in gesprek te gaan met bezoekers over de waarde van het ongeboren leven. Om dit mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van je hulp. Door jullie aanwezigheid is het mogelijk bezoekers aan te spreken en ze bekend te maken met het mooie werk wat wij mogen doen. Help jij mee? Hieronder vind je meer informatie over de evenementen door op de buttons te klikken. Daar vind je ook de aanmeldformulieren voor de betreffende evenementen.

Boerenlandfair Waarder

20 april 2024

Voor het eerst in de geschiedenis van Schreeuw om leven hopen we aanwezig te zijn op de boerenlandfair in Waarder. Deze dag mogen de koeien voor het eerst van stal. Het is een dagje uit op de boerderij, wij zijn daarbij aanwezig met een kraam. We zoeken vrijwilligers die hierbij aanwezig kunnen zijn om in gesprek te gaan met bezoekers. Ben jij 20 april beschikbaar?

Meld je aan als vrijwilliger!

 

 

 

Family Event Zeeland

2 t/m 4 mei 2024

Dit jaar wordt voor het eerst sinds lange tijd een family event in Zeeland georganiseerd. Deze beurs is een uitje voor het christelijke gezin. Als Schreeuw om leven hopen we aanwezig te zijn met een nieuwe stand van Er is hulp. Door in gesprek te gaan met bezoekers, willen we vertellen over de hulp die we bieden aan onbedoeld zwangeren of mensen die worstelen met de nasleep van een abortus. Wil jij andere mensen warm maken om Er is hulp te steunen?

Meld je aan als vrijwilliger!

 

Strandheem Festival

9 t/m 12 mei 2024

Tijdens het Hemelvaartweekend hopen we met een kraam aanwezig te zijn op het Strandheem Festival in Drachten. Het Strandheem Festival is een christelijk festival met workshops, seminars en veel bekende sprekers en bands. We zoeken vrijwilligers die willen helpen om in gesprek te gaan met bezoekers. Help jij mee?

Meld je aan als vrijwilliger!

 

 

SGP Familiedag Geofort

1 juni 2024

Op 1 juni wordt er een SGP familiedag georganiseerd in Herwijnen. Daar hopen wij aanwezig te zijn met een kraam om meer te vertellen over de activiteiten die Schreeuw om leven op internationaal gebied onderneemt. Lijkt het jou leuk om in gesprek te gaan met de bezoekers van de SGP familiedagen? Laat het ons dan weten!

Meld je aan als vrijwilliger!