Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Gebedsbijeenkomst ter herdenking van de invoering wet afbreking zwangerschap

16 december

Deze avond hopen wij met elkaar de vele abortussen te herdenken die naar aanleiding van deze wet zijn uitgevoerd. En hierover schuld te belijden. We hopen dit in te vullen door bezinning met verschillende sprekers, gebed en samenzang.

Deze avond zal in 'het Witte Kerkje' in Huis Ter Heide plaatsvinden, vanaf 19.00 uur is de kerk open voor inloop en om 19.30 start de gebedsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen Ds. A.A.F. van de Weg (predikant HHK te Apeldoorn), Wim Hoddenbagh (stichting Presence) en Arthur Alderliesten (directeur Schreeuw om Leven) met ons bezinnen over wat deze wet gebracht heeft en hopen we ook hoopvol naar de toekomst te mogen zien. Ook zullen we met elkaar bidden om zo schuld te belijden, maar ook Gods hulp en nabijheid voor de komende periode te vragen. Na afloop van het programma zal er gelegenheid zijn om elkaar te spreken.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan hier aan!

terug naar het overzicht
Donderdagavond 9 februari spreekt @ArthurAlderl namens Schreeuw om Leven tijdens Jij Daar! Zijn bijdrage zal gaan o… https://t.co/Rd7J3UhRJL   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!