Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Genemuiden - Mars voor het Leven regioavond

24 september

Om het werk van Schreeuw om Leven, hulpafdeling Er is Hulp en de Mars voor het Leven te promoten houden we in september en oktober op meer dan twintig plaatsen regioavonden. Deze avonden zijn er ook om elkaar te ontmoeten. Werkgroepen krijgen praktische instructies voor het organiseren van vervoer naar de Mars voor het Leven.

 

De eerste avond zal zijn op dinsdag 11 september in Hilversum. In de agenda staat welke plaatsen we willen bezoeken. Het programma van de avond is anders dan vorig jaar. We nodigen diverse sprekers uit; onder andere iemand die een getuigenis deelt over onbedoelde zwangerschap en een politicus over betrokkenheid bij ons werk. Spreker vanuit Schreeuw om Leven: Kees en Anne-Mieke van Helden.

 

De avonden zijn open en de toegang is gratis. Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur. Om 21.30 uur wordt afgesloten.

 

Wil je meehelpen de regioavond in je omgeving bekend te maken? Meld je aan >

Ben je van plan om aanwezig te zijn? Geef het door >

 

Meer informatie over de avonden komt in ons gratis magazine Leef te staan dat in augustus verschijnt. Geef je hier op voor het ontvangen van de Leef.

 

terug naar het overzicht
Kindje geboren bij 23 weken en zes dagen. In NL abortus grens bij 24 weken.https://t.co/tKojznsGSf En dan zijn er m… https://t.co/xyPLHren92   14 uur geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!