Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Hulpverlening

Schreeuw om leven biedt verschillende vormen van hulpverlening en zorgt daarmee voor een hoopvolle toekomst voor moeder en kind.

  • Telefonische hulplijn: Via Er is hulp is er een telefonische hulplijn beschikbaar waar vrouwen en mensen uit hun omgeving die vragen hebben over onbedoelde zwangerschap en abortus naar toe kunnen bellen. We streven er naar om deze hulplijn 24/7 bereikbaar te laten zijn. Help jij mee door telefonisch vrijwilliger te worden? Klik hier voor meer informatie.
  • Psychosociale ondersteuning: Via de hulpverleningstak Er is hulp biedt de stichting psychosociale hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn. Ook zijn we er voor hen die worstelen met de nasleep van een abortus. Klik hier voor meer informatie.
  • Sponsorplan: Aan hen die vanwege financiële nood een abortus overwegen biedt de stichting een sponsorplan. Doneer hier om moeder en kind een hoopvolle toekomst te bieden!

Naast hulpverlening staan we met overtuiging van de waarde en betekenis van het ongeboren leven in de maatschappij. Klik hier voor meer informatie.

© Afbeelding van pressfoto op Freepik