Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Maatschappijbeïnvloeding

Schreeuw om leven zoekt actief de dialoog om op te komen voor de waarde en betekenis van het ongeboren leven.

  • Mars voor het leven: De stichting organiseert jaarlijks de Mars voor het leven om zo in de maatschappij te kunnen uitdragen dat we willen opkomen voor het ongeboren leven!
  • BeurzenSchreeuw om leven is jaarlijks aanwezig op verschillende beurzen om hier de waarde en betekenis van het ongeboren leven uit te dragen en bewustwording te creëren rondom de huidige abortuspraktijk.
  • Waken: Wakers bidden en zijn geregeld present nabij abortusklinieken. Het doel van het waken is onbedoeld zwangere moeders (en vaders) te attenderen op de beschermwaardigheid van het ongeboren leven en te wijzen op andere oplossingen   Dit gebeurt door middel van het aanbieden van flyers en aangaan van gesprekken.
  • Week van het levenEen jaarlijks evenement waarin we op een positieve wijze aandacht vragen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven en de hulp en ondersteuning die mogelijk is voor onbedoeld zwangere vrouwen.
  • PresentatiesSchreeuw om leven geeft gastlessen, presentaties en workshops op verenigingen, scholen en in kerken.
  • Informatie: Schreeuw om leven biedt preekschetsen en ander verwerkingsmateriaal aan.

Naast maatschappijbeïnvloeding verleent Schreeuw om leven hulp aan onbedoeld zwangeren en hen die worstelen met de nasleep van een abortus via de hulpverleningsafdeling Er is hulp. Klik hier voor meer informatie.