Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Mars voor het Leven 2022

Thema: 'Voor het Leven'

Datum: Zaterdag 12 november 2022

Locatie: Malieveld, Den Haag


Programma:

         10.15 uur            Inloop

         11.00 uur            Podiumprogramma gericht op toerusting, bemoediging met sprekers, muziek en samenzang

         12.15 uur            Mars, vanaf het Malieveld, langs Tweede Kamergebouw en Hofvijver

        14.30 uur            Afsluiting

        Er zal een doventolk aanwezig zijn voor doven en slechthorenden.

  • Klik hier voor de livestream
  • Klik hier voor de livestream met doventolk

  Sprekers:       

  Muziek:                                                           Presentatie:

 

 

Hoe kan ik de Mars voor het Leven steunen?

  • Social Media: plaats berichten op je persoonlijke Social Media over de Week voor het Leven en de Mars voor het Leven, gebruik bij je berichten de #MarsvoorhetLeven. Zo zorgen we er samen voor dat het geluid dat we willen laten horen met de Mars voor het Leven zoveel mogelijk mensen bereikt. Daaraast kun je ook de officiële poster voor de Mars van het Leven delen via jouw Social Media of plaats hem op je Whatsappstatus.
    • Download hier de poster.
    • Download hier een post voor op je What's app status of Instagram/Facebook story.
  • Geef bekendheid aan de mars: hang in jouw beurt posters op of deel flyers uit om zo meer mensen te informeren over de Mars voor het Leven. Wil je een pakket met materiaal ontvangen, klik dan hier. Ook kan je via jouw kerkblad of ander regionaal blad een persbericht plaatsten, dit kun je hier downloaden.
  • Doneer: zonder jouw steun kan de Mars voor het Leven niet bestaan. Door middel van donaties kan Schreeuw om Leven de mars organiseren.  Ga naar www.steundemars.nl of scan de QR-code hieronder en doneer! 

 

Wil je samenreizen naar de Mars voor het Leven?

  • Aanmelden voor samenreizen: vanuit verschillende plaatsten in het land wordt gezamenlijk vervoer naar de Mars voor het Leven georganiseerd. Wil je je aanmelden voor gezamenlijk vervoer of wil je zelf gezamenlijk vervoer organiseren? Meer informatie vind je hier.

 

Terugblik voorgaande jaren:

 

 

Terugblik op de Mars voor het Leven
16 november 2022

Terugblik op de Mars voor het Leven

Zaterdag 12 november was de Mars voor het Leven in Den Haag. 7000 mensen liepen samen de stille Mars voor het Leven om de grote moeite met de huidige abortuspraktijk in Nederland kenbaar te maken. Tijdens deze dag werden de deelnemers bemoedigd en toegerust door verschillende sprekers.

Schreeuw om Leven brengt thema-lesbrief over abortus uit voor groep 7 en 8
12 oktober 2022

Schreeuw om Leven brengt thema-lesbrief over abortus uit voor groep 7 en 8

Schreeuw om Leven brengt een thema-lesbrief over abortus uit voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Met deze lesbrief, die is ontwikkeld door Driestar Educatief, kunnen leerkrachten zelfstandig aan de slag met hun groep. Qua inhoud en opzet sluiten het aan op de seksuele vormingsmethode ‘wonderlijk gemaakt’.

Persverklaring ‘Pak de macht’
4 oktober 2022

Persverklaring ‘Pak de macht’

BNNVARA vraagt in de uitzending van het programma ‘Pak de macht’ van zondag 2 oktober 2022 aandacht voor abortus. Schreeuw bedankt voor de aandacht, maar verwerpt alle suggesties dat opkomen voor het ongeboren te leven maken zou hebben met radicaal rechts en onderdrukking.

De Mars voor het Leven was mogelijk door de inzet van zo’n 200 vrijwilligers. Dankzij hun toegewijde inzet mocht al… https://t.co/jvxFM42aAm   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!