Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Mars voor het Leven Den Haag

9 december

Mars voor het Leven 2017
De 25e Mars voor het Leven is op zaterdag 9 december de afsluiter van de Week van het leven. Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met het Platform Zorg voor Leven.

Vorig jaar liepen er 5.000 mensen in stilte rond de regeringsgebouwen om op respectvolle manier aandacht te vragen voor de beschermwaardigheid van het leven en voor de nood achter de 30.000 abortussen die jaarlijks plaatsvinden in Nederland. Hierbij waren o.a. Gert-Jan Segers en Kees v/d Staaij aanwezig als sprekers. U kunt hun toespraken en die van anderen terugkijken op onze website.

Afgelopen februari zijn we bij de March for Life in Washington geweest, waar meer dan 500.000 deelnemers waren. Vice-president van de VS, Mike Pence, sprak daar woorden van leven: Life is winning again. Wat ons opviel was het grote aantal groepen dat meeliep, van scholen, kerken, verenigingen, pro-life groepen en politici. Als christelijke stichting weten we ons geroepen om in Nederland een boodschap van hoop en leven mee te geven, een leven van verstandige keuzes en gezonde seksualiteit. Met als gewenst gevolg dat er minder ongewenste zwangerschappen zijn en dus ook minder abortussen en minder leed. We streven ernaar om voor elk kind dat er door abortus niet mag zijn, iemand mee te laten lopen in de Mars. Dat betekent 30.000 deelnemers. Een hele klus, tenzij u en de rest van Nederland opstaat vóór het leven.

Wat u uzelf kunt afvragen: Ben ik vóór een cultuur van leven?
Zo ja, loop mee met de Mars voor het Leven in Den Haag.
Zo ja, roep uw omgeving op om hetzelfde te doen. Op de regio-avond wordt u toegerust om dit te doen.
Wat kan/wil ik nog meer doen? Bekijk de mogelijkheden.

We bidden dat de Mars voor het Leven een blijvende impact mag hebben op een ieder die aanwezig is, de sprekers aanhoort en meezingt met de liederen. We zien ernaar uit dat er een liefdevol en sterk signaal uit mag gaan richting de samenleving en politiek. We hopen dat u uw bijdrage hieraan wilt overwegen. Er is genoeg te doen. We staan altijd open voor ideeën en horen graag van u.

terug naar het overzicht
Loek Kessels (85) had 66 jaar geleden een abortus. Nu voelt ze zich nog steeds schuldig tegenover haar kindje https://t.co/sneh4SSJdn   6 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!