Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Mars voor het Leven, 8 december 2018

Mars voor het Leven 2018

In december 1980 werd de abortuswet door de Tweede Kamer aangenomen. Zoals elk jaar vindt de Mars voor het Leven in 2018 op de tweede zaterdag van december plaats: D.V. op 8 december.

 

Net als in 2017 zal de mars beginnen vanaf het Malieveld in Den Haag. We zijn in overleg met de gemeente over de route die we mogen lopen. Verdere voorbereidingen zijn ook opgestart, zoals het vrijwilligersplan.

 

Regioavonden

Om ons werk en de mars te promoten houden we in september op meer dan twintig plaatsen regioavonden. De eerste avond zal zijn op dinsdag 11 september in Hilversum. Hieronder de voorlopige lijst met plaatsen die we willen bezoeken. Het programma van de avond is anders dan vorig jaar. We nodigen diverse sprekers uit; onder andere iemand die een getuigenis deelt over onbedoelde zwangerschap en een politicus over betrokkenheid bij ons werk.

 

De avonden zijn open en de toegang is gratis. Meer informatie over de avonden komt in ons gratis magazine Leef te staan dat in augustus verschijnt. Geef je hier op voor het ontvangen van de Leef.

 

Wil je meehelpen de regioavond in je omgeving bekend te maken? Meld je aan >

Ben je van plan om aanwezig te zijn? Geef het door >
 

Hilversum - 11 september

Alblasserdam - 4 oktober
Alkmaar - 13 september
Apeldoorn - 2 oktober
Damwoude - 4 oktober
Den Haag
Doetinchem - 3 oktober
Genemuiden - 24 september
Goes - 19 september
Groningen - 26 september
Haarlem - 17 september
Hardenberg - 26 september
Katwijk (Zuid-Holland) - 3 oktober
Krimpen aan den IJssel
Lelystad - 3 oktober
Maastricht/Meerssen
Middelharnis - 20 september
Opheusden
Roermond - 27 september
Rotterdam - 25 september
Tilburg - 1 oktober
Waddinxveen
Werkendam - 12 september
Woudenberg - 18 september
Zwijndrecht - 18 september

 

Terugblik 2017

De Mars voor het Leven in 2017 was een enorme belevenis. Lees hier het verslag.

Abortus geadviseerd, kerngezond kind geboren
13 juni 2018

Abortus geadviseerd, kerngezond kind geboren

Het is nu 16 jaar geleden dat ik in het IJsselland ziekenhuis lag. 16 jaar geleden dat de longarts een bronchoscopie maakte bij mij. Binnen een half uur lag ik aan de antibiotica terwijl ik zelf dacht zwanger te zijn. De arts adviseerde mij later een abortus omdat niet zeker was wat voor schade mijn kindje zou hebben geleden. Het liep totaal anders

Ik voelde vooral paniek!
12 juni 2018

Ik voelde vooral paniek!

Bijna elf jaar geleden stond mijn wereld op zijn kop. Tweeëntwintig jaar en ongewenst zwanger van een man met wie ik geen toekomst zou kunnen opbouwen. Wat enkele jaren daarvoor begon als een vriendschap, was door de jaren heen uitgelopen op een relatie, een onmogelijk vanwege onze verschillende geloven. Ondanks die wetenschap was het moeilijk om de relatie te stoppen.

Wereldwijde abortusstrijd is geestelijk en vraagt bidders
30 mei 2018

Wereldwijde abortusstrijd is geestelijk en vraagt bidders

Het referendum in Ierland is achter de rug. De pro-abortus beweging heeft alles in het werk gesteld om het Eight Amendment te kunnen verwerpen en het is hun gelukt. De weg in Ierland is sinds vrijdag 25 mei open voor een vrije abortuswetgeving. Het raakt ons diep als we de video’s zien van feestvierende vrouwen na het bekend worden van de uitslag. Feestvieren omdat je straks met de wet in de hand, iemand anders mag doden.

Wat gaaf. Ben benieuwd naar de werking en kosten. Kunnen we voor abortuscentra gratis echo's aanbieden. Binnen krij… https://t.co/QYAiwWUF9V   17 uur geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!