Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Mars voor het Leven 2019

Mars voor het Leven 2019 in Utrecht

De Mars voor het Leven zal ook dit jaar worden gelopen.
Ditmaal op een eerdere datum en een nieuwe locatie.

 

Op zaterdag 16 november 2019 houden wij D.V. ons jaarlijkse evenement. We starten om 11.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht, waarna we onze gebruikelijke stille mars vanaf 13.00 uur beginnen te lopen.

 

Het volledige programma:

11.00 uur Inloop

12.00 uur Start inhoudelijk programma met samenzang en sprekers

13.00 uur Start Stille Mars voor het Leven (route nog niet bekend)

15.30 uur (+/-) Afsluiting gehele programma

Er wordt een collecte gehouden.

 

Sprekers

Kees van Helden, directeur Schreeuw om Leven

Kees van der Staaij, fractieleider SGP

Gert-Jan Segers, fractieleider ChristenUnie

Jos Leijenhorst, directeur Pro-Life verzekeringen

[nog niet bekend], ervaringsdeskundige

 

Hoofddoelen Mars voor het Leven 2019

  • Een krachtig signaal naar samenleving en politiek. Opkomen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.
  • Het uitdragen van het thema Liefde & Waarheid: eerlijke informatie geven zonder veroordeling of verwijt, maar juist met begrip, opvang en hulp.
  • Vrouwen, partners en families wijzen op de bestaande hulp bij onbedoelde zwangerschap en bekendmaken met de mogelijke alternatieven.

Praktische informatie

Catering en sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar vanuit de Jaarbeurs zelf. In tegenstelling tot vorig jaar is het evenement ditmaal binnen. Vergeet echter niet om eventueel extra kleding mee te nemen voor de stille mars door de stad. Bij binnenkomst ontvangt u van de organisatie een programmaboekje en een demonstratiebord. Wilt u samen met de bus of trein reizen, bekijk of er een werkgroep bij u in de buurt actief is die een opstapplaats georganiseerd heeft. U hoeft zich niet aan te melden als u met eigen vervoer komt. U treft op onze website een routebeschrijving aan.

 

Vrijwilligers en Promotiematerialen

Indien u als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren aan de organisatie van de Mars voor het Leven 2019, kunt u zich hier aanmelden voor een van de volgende vrijwilligersrollen: ordedienst, gastvrouwen/heren, op- en afbouwploeg, EHBO. Wanneer u promotiematerialen bij ons wilt downloaden of aanvragen, gebruik dan deze link.

 

Terugblik Mars voor het Leven 2018

Op zaterdag 8 december 2018 vond de 26ste Mars voor het Leven plaats. Met dankbaarheid kijken we er op terug. Een bijzonder samenzijn met ongeveer 10.000 mensen die opkwamen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.

 

Bekijk de video: Mars voor het Leven 2018


 

Meer inzet van de Abortus Pil Stopper
2 juli 2019

Meer inzet van de Abortus Pil Stopper

Spijt na inname eerste abortuspil? Er is mogelijk een weg terug via de Abortus Pil Stopper. De promotie voor de APS pil zal de komende maanden worden verhoogd.

Abortus, het raakt kind én moeder
3 juni 2019

Abortus, het raakt kind én moeder

Buitenlandse moslima had abortus bij 20 weken. Ze was bang voor haar leven. We hadden meerdere dagen contact met haar na een ontmoeting vóór een abortuscentrum. Doodsbang was ze. Maandagavond zat ze weer in de trein naar huis, opnieuw alleen. We hadden weer contact. Ze was moe, emotioneel en lichamelijk leeg. Volledig stuk. Ja ze was nu wel veilig, maar tegen welke prijs? Ze vertelde dat de arts haar de echo niet had laten zien, omdat het voor haar dan nog moeilijker zou zijn

Elke week treffen we voor de deur van een abortuskliniek een vrouw die onze hulp accepteert
22 mei 2019

Elke week treffen we voor de deur van een abortuskliniek een vrouw die onze hulp accepteert

Donderdagavond 25 april ging Kees van Helden, directeur van Schreeuw om Leven in debat met Lilianne Ploumen (PvdA) bij Pauw over het plan van stichting Schreeuw om Leven waarbij ze met een camper bij abortusklinieken gaan staan. Daar willen ze counselinggesprekken voeren en vrouwen proberen over te halen geen abortus te plegen. Kijk het debat terug

HULP bus
26 april 2019

HULP bus

Door het aanschaffen van een bus en deze te parkeren op een openbare (betaalde) parkeerplaats kunnen we vlakbij een abortuscentrum in gesprek blijven gaan met vrouwen. Ze hebben dan de keus: òflinksaf een abortuscentrum in en hun kindje laten weghalen òf rechtsaf en in gesprek gaan om te kijken of er hulp is voor de problemen achter de abortusoverweging.

Agelopen week de volledige film Unplanned bekeken middels screening. Hier de trailer: https://t.co/eX1E0rvb4c Met… https://t.co/mSin9WoaLg   3 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!