Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Mars voor het Leven 2021

Bekijk hier de Mars voor het Leven 2021 Livestream

Zaterdag 13 november 13:00-15:30 uur

 

Sprekers:
Arthur Alderliesten (directeur Schreeuw om Leven), André Flach (SGP), Mirjam Bikker (ChristenUnie), Diederik van Dijk (NPV zorg voor leven) en anderen.
Presentatie: Sara van Oordt & Riekelt Pasterkamp
Muziek: Delise
Er zijn ook gebarentolken aanwezig. Klik hier voor de link naar de livestream met gebarentolken.
 

We komen niet zoals gebruikelijk met duizenden bij elkaar om op één locatie onze boodschap te delen met Nederland. Op diverse manieren laten we samen online het positieve pro-life geluid horen, zodat de samenleving niet om #MarsvoorhetLeven heen kan.

Veelgestelde vragen:
- Waarom zal de Mars worden gelopen door maar 500 mensen?
De Mars voor het Leven vergt veel organisatie. Zaken als de locatie van de mars moeten ruim van te voren vastliggen. Vanwege de coronamaatregelen was er vanuit de gemeente Den Haag tot voor kort een beperking voor bewegende demonstraties (marsen) van slechts 500 mensen. Meer mensen toelaten, was alleen mogelijk als ze allemaal stilstaan. We hebben toen gekozen voor een zogeheten dynamische demonstratie, zodat de mensen door de stad kunnen lopen. We wisten dat de mogelijkheid bestond dat de regels later zouden versoepelen. Maar we wisten ook dat het dan te laat is om de organisatie van de mars dan nog te wijzigen. We zouden dan immers een andere locatie moeten reserveren en dat lukt op zo’n korte termijn niet. Hoewel 500 nog steeds veel minder is dan we samen gewend zijn, is Schreeuw om Leven toch blij dat het meer is dan wat vorig jaar mogelijk was, toen de mars nog stilstaand was en bestond uit 50 personen. Dit jaar zullen we, D.V., alsnog een livestream met interessant programma te kunnen verzorgen waarbij iedereen online deel kan uitmaken van de Mars voor het Leven.

Vanuit Den Haag werd een interactieve Mars voor het Leven livestream van 2,5 uur uitgezonden via deze website, onze YouTube en Facebook accounts, TV-zender Family7 en de Reformatorische Omroep. Het programma startte om 13.00 uur. Onderdeel van de livestream is de Mars voor het Leven met 500 deelnemers. Deel uw eigen social media bijdragen met de #MarsvoorhetLeven.

 

Lees hieronder hoe u uw stem kunt laten horen en kunt steunen:
 

Eigen creaties/foto's via hashtag #MarsvoorhetLeven

 

  • Deel in de Week van het Leven, maar vooral op 13 november tijdens de Mars voor het Leven, uw creatie via uw sociale media. Op die manier kunt u dit jaar uw stem laten horen tijdens de Mars voor het Leven. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen op sociale media ervan bewust is dat er gedemonstreerd wordt voor de beschermwaardigheid van ongeboren kinderen en betere hulp aan onbedoeld zwangere vrouwen. Kunnen we op u rekenen?
  • Zonder uw steun kan de Mars voor het Leven niet worden gerealiseerd. Wilt u de Mars voor het Leven helpen voortbestaan? Dat kan door onderstaande QR-code te scannen of te gaan naar www.steundemars.nl.

 

 

 

 

Bonicia verstuurt pro-choice oorkondes naar donateur
27 december 2021

Bonicia verstuurt pro-choice oorkondes naar donateur

Schreeuw om Leven kreeg deze 10 oorkondes, van vrouwen die delen van ons werk willen zien verdwijnen. Iemand die ons werk juist steunt, had duizenden euro's over voor deze oorkondes, om daarmee onze hulpverlening de zo broodnodige financiële ondersteuning te geven. Op die manier kunnen we weer een aantal vrouwen met abortusproblematiek van dienst zijn. Bonicia hielp ons met het versturen en had, namens Schreeuw om Leven, een boodschap voor de makers van de "geframede stelling" op de oorkondes. Bekijk de video!

Schreeuw om Leven reageert op BNNVARA's BOOS
13 december 2021

Schreeuw om Leven reageert op BNNVARA's BOOS

Eerder dit jaar kwam het BNNVARA programma BOOS bij Schreeuw om Leven langs voor een interview. Het zou gaan om de demonstraties bij abortuscentra. Arthur Alderliesten was nog geen maand directeur, maar besloot ze toch uit te nodigen om hun pleidooi aan te horen en, waar mogelijk, een passende reactie te geven. We vinden het belangrijk om altijd in dialoog te zijn.

Oproep: Bent u (of kent u) iemand die 16 weken of langer zwanger is? Misschien wil diegene meewerken aan een pracht… https://t.co/3rsyINUp5p   440 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!