Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Persverklaring ‘Pak de macht’

04-10-2022

BNNVARA vraagt in de uitzending van het programma ‘Pak de macht’ van zondag 2 oktober 2022 aandacht voor abortus. Schreeuw om Leven bedankt BNNVARA voor de aandacht voor de Mars voor het Leven die we op 12 november a.s. hopen te houden in Den Haag. Voor de 30e keer vragen we middels de mars met tienduizenden Nederlanders aandacht voor het ongeboren leven en goede hulp voor vrouwen die onbedoeld zwanger zijn geraakt.

De suggestie dat een kritisch geluid op abortus en het opkomen voor de beschermwaardigheid van het leven behoort tot radicaal rechtsgedachtegoed werpen we ver van ons. Ook is Schreeuw om Leven niet tegen vrouwenrechten en is de mars geen optocht voor onderdrukkende gedachtegoed. Integendeel: vrouwenrechten is een belangrijk thema en een groot goed, net als ongeboren leven, dat wij een hoopvolle toekomst gunnen. Samen met BNNVARA staat Schreeuw om Leven dan ook voor een eerlijk en gelijkwaardig Nederland.

Uiteraard staat het BNNVARA vrij een mening te hebben en te uiten; we leven in een vrij land.

Ondertussen blijven we ons werk doen. Niet onder het motto ‘pak de macht’, maar ‘doe uit liefde het goede’.

terug naar het overzicht
Donderdagavond 9 februari spreekt @ArthurAlderl namens Schreeuw om Leven tijdens Jij Daar! Zijn bijdrage zal gaan o… https://t.co/Rd7J3UhRJL   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!