Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Mailing aan alle basisscholen

Mailing aan alle basisscholen

12-03-2018

Mailing Basisscholen van 13 maart 2018

 

Dinsdag 13 maart valt ‘HET’ boekje samen met de Leef special 'Relaties en seksualiteit' bij 6.282 basisscholen in Nederland op de mat met een begeleidende brief. Het is ons gebed dat deze scholenmailing er toe mag bijdragen dat er een gezondere situatie ontstaat op het gebied van relaties en seksualiteit. En daardoor minder onbedoelde zwangerschappen zullen ontstaan.

 

Regelmatig mogen we op scholen, verenigingen, op jongerendagen en jeugdbijeenkomsten spreekbeurten verzorgen. Dan worden we geconfronteerd met de realiteit van de leefwereld van de jongeren. Een leefwereld waarin vaak volop ruimte is voor pornografie, wisselende seksuele relaties en ga zo maar door. In alle openheid spreken we dan over dit tere onderwerp. Bij een van de spreekbeurten vertelde een jonge vrouw aan het einde van de avond dat zij zich zo kleedde omdat haar vriend dat zo leuk vond. Ze had zich niet gerealiseerd dat elke man van acht tot achtentachtig jaar dat leuk vindt en haar nakijkt op straat met zijn eigen gedachte daarbij.

 

Niet verwonderlijk dat jongeren in de war raken, ze worden door de media op een verkeerd spoor gezet. Deze Leef-special gaat in op het verschil tussen jongens en meisjes, op de gevolgen van aanraking en seksuele contacten. We kijken ook hoe God het bedoeld heeft. Zodat jongeren toegerust worden op het gebied van liefde en seksualiteit. Deze twee loskoppelen kan niet, dat blijft namelijk niet zonder gevolgen. Bijna alle abortusoverwegingen hebben te maken met een instabiele relatie. Daarom besteden wij veel aandacht aan deze onderwerpen.

 

We bidden dat deze brochure een handreiking mag zijn aan jong en oud om op een gezonde manier naar seksualiteit en relaties te kijken. Ware Liefde wacht, de Bruidegom wacht op Zijn bruid. Daar wil de Heere Zijn zegen aan verbinden. Een Bijbelse relatie heeft toekomst!

terug naar het overzicht
Bij een abortus wordt geen klompje cellen, stukje weefsel, vruchtzakje of zwangerschapsproduct weggehaald maar een… https://t.co/kPohUnF9YM   2 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!