Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Vrijwillige functies – hulpverlening

Hulpverleningsvrijwilliger onbedoelde zwangerschap telefoon

Je gaat meedraaien, na een intensieve training gevolgd te hebben, in een team van vrijwilligers die 24/7 de telefoon bevrouwen. Deze hulplijn is bereikbaar voor vrouwen en mannen die bellen met vragen naar aanleiding van een onbedoelde zwangerschap. Door jouw nabijheid en empathisch vermogen ben je aanwezig op een heel cruciaal moment in het leven van een vrouw en/of man. Let op: wij zoeken voor deze functie vrouwen tussen de 25 en 65 jaar.

Hulpverleningsvrijwilliger onbedoelde zwangerschap e-mail

Je gaat meedraaien, na een intensieve training gevolgd te hebben, in een team van vrijwilligers. Je beantwoordt de vragen van vrouwen die onbedoeld zwanger zijn die via de mail contact met ons opnemen. Let op: wij zoeken voor deze functie vrouwen tussen de 25 en 65 jaar.

Buddy onbedoelde zwangerschap

Je helpt een vrouw of meisje die onbedoeld zwanger is, dat meer hulp nodig heeft dan op afstand geboden kan worden.  Hiervoor zoeken wij in het hele land mensen die beschikbaar zijn om een vrouw enkele maanden tijdens haar zwangerschap tot aan meestal een jaar na de geboorte ondersteunen. Let op: wij zoeken voor deze functie vrouwen tussen de 25 en 65 jaar.

Buddy post-abortus 

Je begeleidt iemand die last heeft met de nasleep van abortus. Let op: wij zoeken voor deze functie vrouwen tussen de 25 en 65 jaar.