Skip navigation
?
Onbedoeld zwanger?

Vrijwillige functies – Maatschappijbeïnvloeding

Klopt jouw hart ook voor het ongeboren leven en wil je een bijdrage leveren aan de bescherming ervan? Wil je er graag zijn voor vrouwen die worstelen met een onbedoelde zwangerschap of met de nasleep van een abortus? Word dan vrijwilliger bij Schreeuw om leven.

Evenementvrijwilliger

 

Als evenementvrijwilliger ben je beschikbaar om in onze stand op verscheidene beurzen bezoekers te woord te staan en materialen uit te delen. Tijdens de Mars voor het leven zijn er verscheidene rollen die door vrijwilligers vervuld worden.

Wakers zijn present bij een abortuscentrum. Een of meerdere keren per maand is Schreeuw om leven present bij abortuscentra door het hele land. Het doel van het waken is opkomen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven en het attenderen op hulp bij onbedoelde zwangerschap door Er is hulp. Dit wordt gedaan door middel van het verstrekken van flyers en andere materialen en het aangaan van gesprekken.

Waker

Spreker

Een spreker draagt de missie en visie van Schreeuw om Leven uit en verzorgt inhoudelijke bijdrages op verschillende soorten bijeenkomsten, zoals gemeenteavond, gastles op een middelbare school, een jeugdclub, etc. Hiervoor ontvang je voordat je gaat starten als spreker training.

Sluiten de bovenstaande vrijwilligersfuncties niet bij je aan, maar wil je je wel inzetten voor het ongeboren leven?
Je kunt ons altijd benaderen met een voorstel voor wat jij graag zou willen bijdragen. Dan bezien we graag met elkaar wat de mogelijkheden zijn.
Klik hier om je open sollicitatie te versturen.

Andere talenten inzetten