Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Week van het Leven 2022

Van 5 t/m 12 november

De bescherming van ongeboren kinderen en betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn: daar voeren we ieder jaar campagne voor. Dit jaar is de Week van het Leven van 5 tot en met 12 november.  Dit jaar wordt er een nieuwe website ontwikkeld met concrete hulp voor vrouwen in een moeilijke situatie. Daarnaast komt er ook weer een grote mediacampagne. Denk aan radiospotjes, tv-spotjes, billboards langs snelwegen, advertenties in kranten en berichten op sociale media.

  • Maak jij deze campagne mogelijk? Doneren kan via deze link.
  • Wil je meer informatie over de Week van het Leven? Klik dan hier.

 

 

 

Stil de straat op
27 januari 2023

Stil de straat op

Nederland moet weten dat abortus niet normaal is. Het gaat niet om het verwijderen van overtollig weefsel of het louter beëindigen van een zwangerschap. Menselijk leven wordt in de knop afgebroken. Door menselijk ingrijpen. Het beeld uit Psalm 103 van de bloem die knakt wanneer de wind over het veld raast, is al aangrijpend. Laat staan wanneer de bloem knakt door een mensenhand die doelbewust handelt.

Schreeuw om Leven zoekt twee bestuursleden
29 december 2022

Schreeuw om Leven zoekt twee bestuursleden

Klopt uw hart met bestuurlijke ervaring voor het ongeboren leven? Word bestuurslid bij Schreeuw om Leven per 1 mei 2023. In verband met het verstrijken van de termijnen zoekt Schreeuw om Leven twee bezielde bestuursleden voor haar bestuur.

Terugblik op de Mars voor het Leven
16 november 2022

Terugblik op de Mars voor het Leven

Zaterdag 12 november was de Mars voor het Leven in Den Haag. 7000 mensen liepen samen de stille Mars voor het Leven om de grote moeite met de huidige abortuspraktijk in Nederland kenbaar te maken. Tijdens deze dag werden de deelnemers bemoedigd en toegerust door verschillende sprekers.

Donderdagavond 9 februari spreekt @ArthurAlderl namens Schreeuw om Leven tijdens Jij Daar! Zijn bijdrage zal gaan o… https://t.co/Rd7J3UhRJL   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!