Er is Hulp
De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven
Volg ons op Instagram

Week van het Leven 2022

Van 5 t/m 12 november

De bescherming van ongeboren kinderen en betere hulp aan vrouwen die onbedoeld zwanger zijn: daar voeren we ieder jaar campagne voor. Dit jaar is de Week van het Leven van 5 tot en met 12 november.  Dit jaar wordt er een nieuwe website ontwikkeld met concrete hulp voor vrouwen in een moeilijke situatie. Daarnaast komt er ook weer een grote mediacampagne. Denk aan radiospotjes, tv-spotjes, billboards langs snelwegen, advertenties in kranten en berichten op sociale media.

  • Maak jij deze campagne mogelijk? Doneren kan via deze link.
  • Wil je meer informatie over de Week van het Leven? Klik dan hier.

 

 

 

Terugblik op de Mars voor het Leven
16 november 2022

Terugblik op de Mars voor het Leven

Zaterdag 12 november was de Mars voor het Leven in Den Haag. 7000 mensen liepen samen de stille Mars voor het Leven om de grote moeite met de huidige abortuspraktijk in Nederland kenbaar te maken. Tijdens deze dag werden de deelnemers bemoedigd en toegerust door verschillende sprekers.

Schreeuw om Leven brengt thema-lesbrief over abortus uit voor groep 7 en 8
12 oktober 2022

Schreeuw om Leven brengt thema-lesbrief over abortus uit voor groep 7 en 8

Schreeuw om Leven brengt een thema-lesbrief over abortus uit voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Met deze lesbrief, die is ontwikkeld door Driestar Educatief, kunnen leerkrachten zelfstandig aan de slag met hun groep. Qua inhoud en opzet sluiten het aan op de seksuele vormingsmethode ‘wonderlijk gemaakt’.

Persverklaring ‘Pak de macht’
4 oktober 2022

Persverklaring ‘Pak de macht’

BNNVARA vraagt in de uitzending van het programma ‘Pak de macht’ van zondag 2 oktober 2022 aandacht voor abortus. Schreeuw bedankt voor de aandacht, maar verwerpt alle suggesties dat opkomen voor het ongeboren te leven maken zou hebben met radicaal rechts en onderdrukking.

De Mars voor het Leven was mogelijk door de inzet van zo’n 200 vrijwilligers. Dankzij hun toegewijde inzet mocht al… https://t.co/jvxFM42aAm   1 dagen geleden op Twitter

Blijf op de hoogte!